Over Fietsforensen

Ben je op zoek naar manieren om het woon-werkverkeer te verduurzamen en je medewerkers te stimuleren om vaker de fiets te pakken? Dan is Fietsforensen dé partner voor jou! Wij zijn een unieke samenwerking van lokale fietsenwinkels in Groningen, Friesland en Drenthe die organisaties helpen om fietsen te promoten als vervoersmiddel naar het werk.

Wat zijn Fietsforensen?

Fietsforensen is een initiatief vanuit lokale fietsenwinkels in Groningen, Friesland en Drenthe met als doel het stimuleren van fietsgebruik voor woon-werkverkeer. Wij bieden complete leasefietsregelingen aan, nemen organisaties alle zorgen uit handen bij de implementatie en zorgen ervoor dat medewerkers enthousiast worden om de fiets te pakken.

Waarom Fietsforensen?

Door met Fietsforensen samen te werken, steun je lokale ondernemers in Groningen en Drenthe. Je doet zaken met de fietsenwinkel waar jij en je medewerkers waarschijnlijk al bekend mee zijn. Lokale service, korte lijnen en persoonlijke aandacht staan centraal.

Wij denken graag met je mee en bieden flexibele oplossingen op maat. Wil je je medewerkers verrassen met een testrit of een fietsclinic? Of misschien een informatieve avond bij de plaatselijke fietsenwinkel? Alles is bespreekbaar! We worden ondersteund door partners zoals Drenthe Reist Duurzaam (Provincie Drenthe) en Groningen Bereikbaar (Provincie Groningen).

Fiets Forensen groepsfoto

Onze droom?

Meer mensen op de fiets naar het werk! Dit is niet alleen goed voor de gezondheid en vitaliteit van werknemers, maar draagt ook bij aan CO2-reductie en biedt financiële voordelen voor werkgevers door besparingen op sociale lasten en verlaging van ziekteverzuim.

Wie staat voor je klaar?

Je wordt bij Fietsforensen hartelijk ontvangen door Nanda van Heuven, ons fietsenthousiaste teamlid. Nanda heeft een schat aan ervaring in fietsleasing, fietshubs en deelfietsen. Als fervent fietser weet zij als geen ander hoe belangrijk het is om met de fiets naar het werk te gaan. Met haar achtergrond bij Velodroom en haar passie voor fietsen, staat zij klaar om jouw vragen te beantwoorden en te helpen bij alle fietsgerelateerde zaken.

Geschiedenis van Fietsforensen

Fietsforensen is ontstaan uit een initiatief van ondernemer Alex Kapma, die samenwerkte met de Provincie Drenthe. De provincie streeft naar meer fietsende forensen, wat niet alleen goed is voor gezondheid en CO2-reductie, maar ook voor lokale fietswinkels. Dit resulteerde in het platform van Drentse Fietsforensen in 2021, dat al snel interesse wekte bij bedrijven en fietsenwinkels in Groningen en Friesland.

Vandaag de dag is Fietsforensen uitgegroeid tot een organisatie die zich inzet voor woon-werkverkeer per fiets in Noord-Nederland. De leasefiets is hierbij onze voornaamste dienst, ondersteund door lokale fietsenwinkels die samen het fietsen naar het werk willen bevorderen.

Wil je meer weten over hoe Fietsforensen jouw organisatie kan helpen om fietsen te integreren in het woon-werkverkeer? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om jouw medewerkers te inspireren om vaker op de fiets te stappen!

Volg onze laatste ontwikkelingen

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons, mail ons of Whatsapp ons. 
Welk fiets vraagstuk je ook hebt: we helpen je de oplossing te vinden!
Contact formulier

Onze partners

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bel ons, maak een terugbelafspraak of laat je bericht achter. Welk fietsvraagstuk je ook hebt: we helpen je de oplossing te vinden.
Neem contact met ons op
Fietser
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram